bonusuri case de pariuri online omnibet bonusuri pariuri online

Cum facem un interior spectaculos cu “samburi de migdale” zdrobite?

Iulie 31, 2010
By

Chiar asa! Cum facem?… Mergem la S&A INTERIOR deoarece, rx fiind unic distribuitor in Romania al acestor produse, drug este singurul magazin in care le gasim. Odata ajunsi aici cerem mostrarul de placi Duralmond, cheap pentru a ne da seama ce anume vrem sa folosim din categoriile de produse. Spre expemplu, putem cere PANELLING care s-ar traduce la noi sub denumirea LAMBRIURI DECORATIVE si care este o gama absoult fabulosa, foarte utilizata in special de arhitecti pentru aproape orice suprfata, inclusiv fatade de exterior, datorita caracteristicilor extraordinare ale acestui compozit.? Desigur sunt si alte categorii de produse, insa pana ajungem si la ele, cred ca ar fi momentul sa va spun despre Duralmond; mai exact, ce anume este?

Duralmond este un material compozit obtinut din amestecul unor rasini sintetice si naturale cu coaja de simburi de migdale zdrobite si aditivi. Dupa un proces de polimerizare, amestecul este turnat intr-o matrita si prelucrat in cuptoare, obtinandu-se astfel produsul finit cunoscut sub numele de Duralmond: almond, adica, “migdala” impreuna cu “prefixul” -Dur-.

Duralmond poate fi modelat in orice forma sau textura, oferind un material decorativ unic, perfect pentru decorarea oricarei suprafete; de la pereti drepti pana la suprafete curbe sau cornise. Iata ca, in felul acesta, un deseu natural cum ar fi cojile de samburi de migdale, combinate cu o serie de produse reciclabile si biodegradabile se transforma, prin tehnici de modelare in forme si imitatii diverse, oferind spatiu nelimitat imaginatiei arhitectilor sau designerilor. Biodegradabil, reciclabil, usor, rezistent la umiditate, ignifug este ideal pentru suprafete umede, oferind si o acustica deosebita. Duralmond este materialul ideal pentru decoratiuni interioare sau fatade si fatetari exterioare. Este oricand o alternativa pentru tapet, in cazul decoratiunilor de interior sau o alternativa pentru piatra sau diverse grilaje din aliaj, lemn, tabla, etc.

Noi il gasim pur si simplu fabulos, si am avut bucuria, intotdeuna acolo unde l-am montat, sa observam ca este peste asteptarile beneficiarilor. Va recomandam Duralmond pentru spatiile dumneavostra si va asteptam la S&A INTERIOR.

P.S. Toate imaginile din acest articole ilustreaza un produs Duralmond care se numeste DUNA din gama de produse PANELLING.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *